Tillbaka

Gustav Lidén

Miljökvarnar startsida Bokningsskärm gjord i jQuery Mobilversionerna av startsidan

Miljökvarnar

En wordpresswebbplats vars design/tema samt bokningsfunktion jag skapat. Håller den även uppdaterad med relevant information och nya slides.

Ägaren ville ge upplevelsen av en separat del av sidan för varje möjlig köpare då information skulle skilja. Det blev något som gav mig en djupare insikt i hur Wordpress är uppbyggt och hur man hämtar ut korrekta länkar till en klickad förälder och så vidare.

I och med bygget av den här sidan som jag helt själv la upp struktur fick jag en stor insikt i alla bitar som måste falla på plats och hur mycket jobb det är bygga ihop och anpassa så många sidor. Att göra det i samband med studierna blev ganska tufft. Sidan blev min första sida att från start vara planerad responsiv. Dock är den inte utvecklat efter mobile first.

I senare skede har jag även arbetat en hel del med optimering av sidan för att förminska laddningstider och förbättra sökresultaten. Den har ebjudit mig ta till och lära mig många nya knep för att få ner laddningstiderna i dagsläget 96% snabbare än alla andra testad sidor på pingdom.com, awesome tycker jag!

Miljökvarnar har även fått in mig en aning på SEO, något jag kanske inte är super på men strävar efter att bli bättre på. Känner det är ett ruskigt intressant område som är tätt kopplat till hur besökare integrerar med sidan.

Mina andra projekt

Schooldio - Lär på ditt sätt
Schoolido (2015)
Deespot
Deespot (2015)
nyhet247
Nyhet247 (2014)